LAGUNA BEACH

Min fætter Arya & jeg tog en road trip ned til en lille strand tæt på Laguna Beach, som hedder A Thousand Steps, hvilket er en lidt mere privat strand og mest kendt af folk som bor der. Der var godt nok ikke tusind trappetrin ned til stranden, men lidt over 250. Det var en rigtig sød strand med et par huse, som faktisk lå på selve stranden! Det var desværre ret overskyet, så det blev ikke til meget sol (dog 29C). Da det blev for koldt til at ligge på stranden kørte vi hen til Laguna Beach og den lille by der ligger der. Utrolig hyggelig by med små søde butikker, dog rimelig dyre, men jeg fik da alligevel købt en slags sweater og en ny pung. Vi spiste så aftensmad på en italiensk restaurant, og kørte derefter hjemad♥


1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *