IM IN LA LA LAAAAAND AKA LA

MEMORIAL DAY☮

 I gaar, mandag, var det Memorial Day som er en helligdag her i USA. Dagen er til ære for de døde, ikke mindst de mange soldater, som gennem tiden har givet deres liv for friheden rundt om i verden. Basically hvad man laver er at have en BBQ, spise og hygge sammen med sine venner og/ell familie.

Jeg tilbragte min memorial day sammen med min faetter Aria i Beverly Hills (rodeo drive og barneys) og paa en af vores venners lille yacht, hvor vi spiste grill mad og slappede af i Marina Del Rey delen af LA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM IN LA LA LAAAAAND AKA LA