I den lange weekend har jeg...

I’M BACK HOME :/ PITTSBURGH❤️

Så er jeg endelig fremme i Pittsburgh efter en alt for lang rejse. Tog afsted mandag formiddag fra Købemhavn af, hvor mit fly i London var 4 timer forsinket. Så fornuftige Annahita her tager selvfølgelig sagen i egen hånd og brokker sig til flyselskabet, som så tilbudte at jeg kunne flyve på 1.klasse til NYC, lågsuuuuuuuussssss✈️  Immigration i NYC var kort sagt lort. Stod i kø i like halvanden time og kontrolløren var den største ubehøvlet asshole. Men whatever, jeg kom igennem, tjekkede ind på et hotel for en King suite og kunne selvfølgelig ikke sove fordi at jetlag havde ramt mig for hårdt. Om formiddagen fik jeg den klammeste koncentreret morgenmad, men check in folkene var så søde at tilbyd mig en gratis Tour, rundt omkring Brooklyn før jeg skulle direkte til jfk for at lette mod Pittsburgh.
Jeg må være ærlig og sige at jeg literally græd af glæde, da jeg kunne se Pittsburgh fra flyet af. Min værtsfamilie var der for at hente mig, vi spiste på primantis og tog derefter til centret for at få ordnet et par praktiske ting.. Det er den underligste følelse at være hjemme igen. Og ja, det her, Pittsburgh, er mit hjem. Jeg har aldrig følt mig så hjemme før, som jeg gør her. Og jeg kunne absolut ikke være mere lykkelig❤️

instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I den lange weekend har jeg...