HEALTHY LIVING // GRØNTSAGSJUICE // JUICESERVICE.DK & HIGHONLIFE.DK☼

highonlife PicMonkey CollageDe fleste af jer ved udemærket godt hvor addicted jeg er til at lave juice/smoothies. & hvis i følger mig på snapchat ved i også godt hvor stor en udgift jeg bruger, på at få min daglige juice fra den danske Joe & the juice (gosh jeg savner min mainnnn woneeee når jeg kigger på de her billeder). ANYWAY.. I dag sender jeg en lækker anbefaling ud til alle jer healthy-diy-juice freaks!

Highonlife er en hjemmeside som sælger juicere og blendere. Derudover kan du på siden finde lækre sunde opskrifter og gode råd. Mads Bo som står bag butikken holder hver år mange foredrag omkring det fantastiske ved grøntsagsjuice. Han driver også Juice Service som tager ud til events og firma arrangementer og laver juice til folk. Så hvis du skal holde firmafest eller måske har en konfirmation kommende, har du nu en lidt sundere ide til dine gæster♡

Blenderne fås fra 500 – 5000 dkk. & lige nu kan du spare 686,- på de bedste saftpressere.

I kan se meget mere på highonlife.dk  & juiceservice.dk

avocado_droem_opskrift

Btw; Her får i lige min favorit opskrift på den lækreste avocado smoothie, som i kan finde HER – du skal kun bruge 3 ingredienser (plus isterninger)!

instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *