NEW IPHONE COVER // MIRROR INSIDE ♡

Finally, I’ve arrived in London♥

Den korte 2 timers rejse, blev hurtigt til 9 timers hulåmhaj, da vi var vildt lost og ikke kunne komme i kontakt med familien. But thank god, we made it

Jeg bor hos nogle familie venner her i Greenwich, som jeg ikke har set i et godt stykke tid. Igår var vi hurtig forbi baker’s street og trafalgar square, hvor jeg fik taget et par hurtige snapshots med min iPhone, som i kan se længere nede..

Da vi endelig var nået hjem igen kradsede jeg med det samme af, eftersom at jeg intet søvn havde fået. Jeg var nemlig på Odd Fellow palæet til fødselsdagsfesten af Jupiter fyrene og tog direkte til lufthavnen derfra #yololivet

Nu smutter vi ind til dowtown London for lidt sightseeing og for at få en bid mad. Lover at poste lidt mere hen over dagene. I kan ogsaa foelge med paa min snapchat: annahitaz


            

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IPHONE COVER // MIRROR INSIDE ♡