NEW IN // LEATHER BOOTS♥

CODY SIMPSON CONCERT // M&G // SPONTANEOUS TRIP TO ÅRHUS☮

PicMonkey Collagecodyyyy5
PicMonkey Collagehh PicMonkey Collagevvv PicMonkey hjh tttji ujjkDe sidste 24 timer har været mega vilde jo! Fik en mail lidt i midnat (natten til tirsdag) om at jeg havde vundet M&G billetter til Cody’s show i Århus. Detaljerne fik jeg først tilsendt kl.04:11 og 2 timer efter kørte jeg ud mod Jylland for at besøge min veninde Ebru og nå hen til showet. Jer som har fulgt mig længe ved jo godt at jeg har været elle-vild med Cody i årevis og at DET HER, var en af mine livs GOALS. Så ja, jeg har den fedeste optur følelse lige nu! Det hele var så surrealistisk endelig at se ham face2face, snakke med ham og bare hører ham spille og være i sit flow, efter at man har kigget igennem en computer samt mobil skærm de sidste 5 år og fulgt med.

Jeg har med min side “Cody Simpson To Denmark” fået stiftet et projekt op til koncerten sammen med min co-owner Emilie. Vores idé var at man skulle bringe hvilken som helst slags blomst med, vifte den under flower og så smide den op på scenen efterfølgende. Det hele var en SUCCES og Cody elskede det (og crewet har b.la. postet billeder op på deres insta & twitter)!

Efter showet mødtes jeg med Camilla, Ravi & Linnea hvor vi så skulle vise Khari og de andre fra crewet rundt. Men da jylland er så dødt som det kan være, endte vi på en fucking bodega – but it was fun tho☆

Lige nu ligger jeg helt kradset på min seng efter ingen timers søvn i 2 dage og ender nok med, at falde i søvn her inden længe lol. & så har jeg haft verdens største krise da mit pas var ingen fucking steder at finde. Men praise the lord, det er fundet og nu kan jeg sikkert sige at jeg rejser til USA om blot 5 dage!!! #goodvibes #såglad

counter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // LEATHER BOOTS♥