XIUZILM BLACK MASK♥

NEW IN // LEGGINGS ♥

IMG_2169Jeg er blevet sådan helt fascineret af leggings for tiden. Dog er det en lille smule koldt at have det på i denne måned, men her når det bliver lidt varmere vil jeg klart købe flere leggings. Jeg har lige fået denne leggings tilsendt fra http://luksuslegs.dk til kun 99 DKK! Perfekt til hverdagen og hvor du nu ellers skal hen i en fart. Bukserne er one-size og er super komfortable at have på♥

Disse leggings kan findes HER

God fredag derude! Jeg smutter til Sverige for the weekend, så der vil være en smule stille på bloggen. I kan fange mig på fb, twitter og instagram hvor jeg probably vil opdatere jer☺

dd

 Sponsoreret indlægmen altid 100% udtryk for min egen mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XIUZILM BLACK MASK♥