NEW IN // LEGGINGS ♥

BaByliss Paris AC hårtørrer 6634E // Min personlige favorit♥

IMG_2192 IMG_2194 IMG_2199 PicMonkey CollageAye fokes,

Fik en lækker pakke ind ad døren i går fra www.test-nu.dk som indeholdte denne hårtørrer. Normalt lader jeg bare Mother Nature tørre mit hår, så det var lidt anderledes for mig at prøve en hårtørre. Men jeg må fandeme sige at den gøre sit arbejde godt! Jeg har aldrig haft så flot og definerede krøller i håret før. Jeg er virkelig positiv overrasket og jeg er allerede helt hooked. Bruger den nærmest hver dag nu. Den giver seriøst stor værdi for prisen♥

Hårtørren er en populær samt testvindende hårtørrer i Frankrig, som b.la. har;

  • 2000 Watt
  • 2 hastigheder og 3 temperaturer indstillinger
  • & 1 styk tilbehør til øget volume og krøller
  • Ægte kold luft samt ionic
  • & en diffuser til at give håret løft og fønnæb, til den mere præcise styling

De 2 hastigheder og 3 temperatur indstillinger gøre det muligt at tilpasse sig enhver for from situation styling, følsomhed, og gøre den brugbar for alle hårtyper.

Du kan købe hårtørren lige HER via www.test-nu.dk ♥

★ God weekend errrbody☆

dd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // LEGGINGS ♥