DAGENS DEAL // LÆKRE UGER // URETILALT.DK

REQUEST FRA EN LÆSER // MAD // CAFÉ // ANBEFALINGER

hhhEn request fra jer som faldt mig lidt i øjet, var idéen om en café samt restaurant anbefaling af mig…♡

Til alle jer som elsker sene morgener og lækker brunch til en rimelig pris, kan jeg anbefale jer Café Stella som ligger på kompagnistræde i indre by (tæt ved nørreport). Her severes der en lækker brunch buffet fra kl.09-16 & til kun 69 dkk!

Nu ved jeg ikke hvor mange af jer som kan lide sushi, men jeg er en stor sushi lover. Når jeg gerne vil gå all-in og få det bedste, er det ingen overraskelse at STICK’N’SUSHI er det bedste sted (hvis jeg var millionær, ville jeg nok heller leve på UMAMI..)… Men når pengepungen bliver lidt let, elsker jeg at bestille take away hos Koi Sushi som ligger nær Skt. Hans Torv. Her giver de b.la. studie rabatter til studerende (15%).

& til over-all-jeg-ved-ikke-helt-hvad-jeg-har-lyst-til-jeg-har-omkring-100-noget-kroner;

Vil jeg anbefale Restaurant Le Diamant Bistro som ligger i hjertet af Kbh på strøget ved Storke springvandet. Stemningen er ret afslappet inde på Le Diamant, og køkkenet laver steaks og sushi foruden en masse caféretter som pasta, burgere, sandwich og salater, alt sammen til ganske rimelige priser. Sushikokken er japansk og du kan også hente sushi til take away. Her fik jeg en lækker brownie til kun 15,- og en cappuchino til 29,-

dd

1

  • Tyga

    hello my beautiful girl, i miss you very very much. we had good time in usa, i have good news to you. i am coming to cph to visit you, you better have that fine ass ready for me…
    love, your tyga

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS DEAL // LÆKRE UGER // URETILALT.DK