JUPITER CLUB X KID INK✌

RAVAGE // En trio af ko, gris og høne✓

IMG_9070Jeg har længe hørt rigtig godt om restauranten Ravage og set en masse billeder på instagram af de 3 klassiske små burger, så jeg besluttede mig endelig for at give den en tur sammen med Frederikke, dagen efter vi fik vores løn. Restauranten er virkelig cute og meget fransk inspireret, pomfritten var nok det aller bedste. Burgerne var ikke den store succes hos mig, men okseburgeren var nok den bedste ud af de 3 (basiiiic)

dd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUPITER CLUB X KID INK✌