RAVAGE // En trio af ko, gris og høne✓

Du er ofte i byen? Går du ikke i skole? Er du blevet smidt ud? Hvad sker der for dig?

1932364_993100977374091_3266115389243001171_n

IMG_9147
NEJ
, jeg er ikke blevet smidt ud af skolen. Jeg er droppet ud…

Mange har spurgt ind til, hvad der er sket med bloggen og hvordan det kan være at jeg ofte er ude i byen og selv på en hverdag. Lately er der sket en masse og jeg ved ikke helt hvor jeg er på vej hen med livet… Jeg droppede ud af Ørestad Gymnasium lidt før efterårs ferien. Ikke fordi at det var særlig hårdt – tvært i mod – jeg fandt bare ikke at stx var lige mig og så passede jeg heller ikke særlig godt ind, i hverken klassen eller i skolen. Føler bare at jeg har brug for tid, til at finde mig selv. Så lige nu arbejder jeg bare, nyder livet og har planer om at rejse tilbage til USA (Pittsburgh) til foråret, for at se mine venner og mine kære værts familie igen. Det er en beslutning som jeg har taget. & Det betyder ikke at jeg hverken er doven eller dum, det betyder blot at jeg er ved at vokse og har brug for lidt tid…

& SELVFØLGELIG vil jeg have mig en uddannelse. Jeg regner med at tage HF til sommer. Men hvor, ved jeg ikke helt endnu. Det ser vi på til den tid.

Bloggen? Amen, to be honest, så ved jeg ikke helt hvad der skal ske. Føler bare ikke at jeg har noget at skrive eller poste om. Føler mig ret akavet når jeg skriver et indlæg.. Men jeg vil selvfølgelig blive ved med at blogge for jer. Jeg har trods alt 11000 læsere og jeg ved at i følger med. Jeg skal bare i gang med det igen. Hvis i skulle have idéer til noget jeg kunne skrive eller lave, eller noget i kunne tænke jer at vide mere om (om mig og mit liv), så skriv endelig til mig. Jeg læser de fleste af jeres kommentarer og mails. 🙂

dd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAVAGE // En trio af ko, gris og høne✓