Los Angeles♡

I apologize in advance for my danish grammar..

Sorry at jeg har været lidt off the line med hensyn til bloggen lately. Jeg kan bare fortælle at som den blondine jeg er, at jeg har glemt mit canon kamera i vores lejede bil helt tilbage i LAS VEGAS (har mistet ALLE mine fede billeder) – og så har jeg heller ikke rigtigt  haft tid pga. alle de ting som jeg har oplevet og lavet på det seneste.

Men finally kan jeg da fortælle at jeg er tilbage i Danmark igen! Well jeg landede faktisk for 9 dage siden, men fordi at jeg er så spontan, tog Silene og jeg lige til Paris dagen efter i 8 dage for at se CODY SIMPSON LIVE (mere om det  i et andet indlæg)!!  Mine søde venner havde holdt en surprise party for mig dagen jeg landede. I kan tro at jeg var overrasket! Havde jetlag og regnede egentlig bare med at kunne få lov til at sove så snart jeg landede lol.

Men nu er jeg altså tilbage i lille Danmark… Det er helt surrealistisk at være hjemme igen. Så underligt (at være tilbage og genforenes med min dejlige seng lol). Bliver helt forvirret. Specielt med mit dansk og engelsk som jeg blander ofte sammen..  Sekundet jeg landede i København var det virkelig weird at hører sproget igen.. Tænker nemlig stadig engelsk og selv i mine drømme endda.. Men er der noget som jeg savner, så er det altså hvor billigt al ting er i Murica. Kommer foreløbig ikke til at vænne mig til pris forskellen..

But in conclusion I would like to show off some of my (quite shitty) iphone pictures from the trip in LA..

CLICK HERE to see a quick video from LA

usa last 1063usa last 1087usa last 1082usa last 1084usa last 1088usa last 1090usa last 1092usa last 1094JUSTINS HUS I MIDTEN!!!!

usa last 1095usa last 1059usa last 1096usa last 1097usa last 1098usa last 1099usa last 1100usa last 1101usa last 1103usa last 1108usa last 1113usa last 1117usa last 1133usa last 1143
usa last 1341usa last 1345

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *