SATURDAY+SUNDAY♡

Det var noget af en weekend. Jeg var downtown med pigerne, missede bussen og toget, spiste på chipotle, var strandet i Oakland, snakkede med random og ret så ratchet folk, endte på en random cafe, blev hentet af Lexi og hendes veninder klokken lort (efter curfew) og tog derefter hjem til Jake i Canonsburg. Vi var først hjemme igen omkring klokken 6 om morgenen, hvor Arja og jeg spontant besluttede os for at prøve at lave risengrød. Næste morgen var der snestorm og vi tog ud til EatinPark med Lexi for at få noget morgenmad klokken 5 om eftermiddagen – that’s how we roll lol

1655382_10201583857854122_426272296_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *