CHILLIN // CHIPOTLE

POST FRA DANMARK // YAY // GLAD✔

Så kom der en lækker pakke ind ad døren, sendt over Atlanterhavet fra Danmark. Elsker dig Mor! Dumle, Daim, kims, haribo og risengrød! Så happy!♡♡

// Sig farvel til den kur annahita hahah //

IMG_3526 IMG_3528 IMG_3531 IMG_3532

3

 • Aaargh du lever virkelig livet! Jeg ville ønske jeg havde taget mig sammen til at tage på High School i USA. Det ser ud til at være mega fedt! Er dog lidt ked af at jeg først finder din blog nu *.* (sys dog der er mangel på lakrids i den pakke!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah, tusind tak! Ja, jeg elsker det her. Vil slet ikke hjem!
   & jeg hader btw lakrids, derfor hahaha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh don’t get me wrong, I know there are 2 sides to every story and I’ve had my fair share of dealing with union nuts mleysf. When I worked at Staples back in the day I had some lady in a union jacket talk to me about fax machines. Had her sold on this one model and then she asked if it was american made. Actually the model she looked at was assembled here but the components were from China or some shit like that. She flipped out about how unamerican we are for not selling 100% american made machines. I told her not one electronic device sold at ANY store is 100% american made. She kept goin off on me so I punched her in the face and ate a taco.As for shopping at Target, right now it’s the lesser of the 2 evils for us.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHILLIN // CHIPOTLE