SATURDAY+SUNDAY♡

På det sidste // Update ..

Lidt rodet post men what to the ever. Her på det sidste har jeg spændt meget tid sammen med Lexi og Danielle, og har slet ikke taget skole bussen hjem. Mine måltider har bestået lidt for meget af yoghurt is og milkshakes, men track starter heldigvis snart!

Danielle, Celine, Joey, Sam og jeg tog ind og så skolens musical fredag aften, spiste på chipotle og tog derefter hjem til et par venner. Igår var ret chill. Danielle, Rachel og jeg gik en lang tur, legede på en legeplads, tog til Beverly for noget is og dovnede den bare af hjemme hos Danielle. Senere tog jeg ud med Lexi for at prøve prom kjoler og spiste hibachi på Saga. & så var der også et hundeshow in The Galleria (et center for mere fine mennesker lol).♡

1059891_10201612018278115_1150139545_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY+SUNDAY♡