ÆBLESKIVE BAGNING // MIG & MIN LILLE VÆRTS SØSTER ELLA♥

17TH BIRTHDAY // CHRISTMAS EVE/DAY☃✵❤

Det har været ret underligt at holde jul og fødselsdag, uden min familie hjemme i Danmark. Kunne godt føle en lille tomhed på dagen, men klager slet ikke. Har haft en virkelig hyggelig (og overraskende) god fødselsdag/jul. Traditionen i min familie hjemme i DK er, at de vækker mig op med fødselsdags sang, kage, wienerbrød og gaver… Jeg gik i seng den 23. december med tanken om hvordan det ville være at holde fødselsdag, uden at blive vækket op med gaver og morgenmad.. & til min overraskelse blev jeg vækket af min kære værts familie, med danske wienerbrød/kanelsnegl, gaver og sang. Var så surprised og SÅ glad. Elsker dem virkelig! Senere på dagen tog jeg en tur i skoven med John og Ella, og kom hjem til en lækker christmas dinner (minder meget om thanksgiving).

I morges omkring kl.06 om morgenen blev jeg vækket af min lillesøster, for at løbe ned og åbne gaver som Santa Claus havde været forbi med mens vi sov. Det var SÅ hyggeligt og jeg fik en masse gaver af min søde værts familie – ups, I mean from Santa :3

Smutter hjem til mine værts bedste forældre for familie hygge og christmas dinner inden længe!♥

IMG_2947 IMG_2959 IMG_2962 IMG_2963 IMG_2964 IMG_2966 IMG_2968 IMG_2970 IMG_2984 IMG_2982IMG_3002 1477893_10201181362791997_568718835_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆBLESKIVE BAGNING // MIG & MIN LILLE VÆRTS SØSTER ELLA♥