BROADWAY MUSICAL: THE LION KING❤

FALL FASHION TRENDS 2013 ✖

Say goodbye to the lazy days of summer and hello to brisk autumn nights.  It’s fall, and it’s my favorite fashion season. I can put away my tanning lotion, shorts, and sleeveless tops in exchange for my knee-high boots, pea coat, and pantsuit. Some of the season’s trends that I love is, Army Chick, Leather Sleeves, Nineties look and Vests.

Translation;

Sig farvel til de dovne sommerdage og goddag til raske efterårs nætter. Det er efterår, og det er min favorit mode sæson. Jeg kan lægge min tan lotion, shorts og ærmeløse toppe  væk og skifte dem ud med mine knæhøje boots, striktrøjer og pantsuit. Nogle af sæsonens hotteste trends som jeg elsker, er Army Chick, læder, 90’s og veste.

Army-Trend Leather-Sleeves-Trend Nineties-TrendVest-Trend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROADWAY MUSICAL: THE LION KING❤