GOODBYE PARTY!!!

SNEAKERS // ON MY WISHLIST♥

sneakers

 

Shoes are my obsession. & specielt sneakers! Man kan aldrig få nok af dem af dem. Sko, er en af de få ting som jeg vil betale fuld pris for. Elsker elsker elsker sneakers!♥

Lige nu på ønske listen (til Eid, gaverrrrr), står det på sneaks fra New Balance, Vans, Adidas, og et par høje sneakers fra Jette Riis!

Alle sko er fundet på Miinto.dk som har et fantastisk udvalg af fede sneakers. Generelt er det en fantastisk webshop med så mange lækre mærker og fri levering – og I ved jo jeg elsker online shopping.☺

I kan besøge Miinto her: / Miinto.dk / Miinto.no / Miinto.se /

– Annahita xoxo

1

  • lzburger ruber, konzerte der pianisten krystian zimerman und maurizio pollini ebenfalls in salzburg, die ausstellungen der künstler saadane afif und annette kelm im rotterdamer wittedewithmuseum, shari springer bermans und robert pulcinis film nanny diaries, horrorfilme und anderes auf neuen dvds, und bücher, darunter der briefwechsel zwischen ingeborg bachmann und paul celan (den helmut bttiger als literaturgeschichtliches ereignis feiert) und kerstin ekmans essaysammlung der wald (mehr dazu in der bücherschau des tages ab uhr).frankfurter allgemeine zeitung, .. vom klner musik und unterhaltungsbranchentreffen c/o pop hat oliver jungen manche erkenntnis mitgebracht: es hat sich in der b
    [MOVE – http://www.schuheearthkeepers.com/jimmy-choo-schuhe-c-4.html – Jimmy Choo Schuhe[/MOVE –

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODBYE PARTY!!!